O nama

KAM Connecting d.o.o.

Vaša veza sa mobilnim uređajima

KAM Connecting je domaća kompanija koja se bavi prodajom naprednih i konvencionalnih tehnoloških proizvoda, uključujući mobitele, tablete, satove, računare, laptope, kućanske aparate i dodatnu opremu. Sa preko 20 godina iskustva u industriji, naša stručnost i predanost razlikuju nas od drugih i omogućuju nam da pružimo kupcima bolje iskustvo sa mobilnom tehnologijom.

Naša misija je povezati ljude s inovativnim tehnološkim rješenjima, olakšavajući im svakodnevicu i pružajući vrhunsku korisničku podršku. Vizija kompanije KAM Connecting je postati lider u prodaji tehnoloških proizvoda u Bosni i Hercegovini, te biti prepoznati po kvaliteti proizvoda, izvrsnosti u usluzi i društvenoj odgovornosti.

Kompanija teži pružiti najbolji izbor kvalitetnih proizvoda i usluga na tržištu uz stalne inovacije i proširenje proizvodnog asortimana koje će našim kupcima olakšati svakodnevnicu i pružiti dugoročnu vrijednost. Našu ponudu čine poznati brendovi na tržištu, a najznačajniji su: Samsung, Apple, Xiaomi, Nokia, Casio, Huawei, Versace, Just Watch, Mini Focus, Raptor.

Kako bismo vam osigurali korisničku podršku, dostupani smo putem telefona 062555552, e-maila info@kam.ba i društvenih mreža.

Kupovine putem našeg online shopa www.kam.ba pokrivamo dostavom na prostoru cijele BiH. Dostava je besplatna u Kantonu Sarajevo, dok u ostatku Bosne i Hercegovine iznosi 10,00 KM. Fizičke lokacije naših poslovnica se nalaze u Sarajevu, Visokom, Kiseljaku i Mostaru - više na www.kam.ba/poslovnice

U KAM Connecting d.o.o., vodimo računa o sigurnosti i zaštiti podataka naših kupaca. Na našoj web stranici koristimo SSL enkripciju kako bismo osigurali sigurnost transakcija i zaštitu ličnih podataka.